Packa till en liten

IMG_2432____________________________________________________________________________

Förra helgen körde hela familjen till Göteborg på en mini-semester, bodde på hotell, åt god mat och umgicks med vänner. Jag var lite nervös måste jag medge men allt gick hur bra som helst och Edessa visade sig vara det bästa ressällskapet. Utlandsresan i vår börjar kännas allt mer lovande.

Jag som i vanliga fall har svårt att packa åt mig själv skulle även se till att ha med allt åt Edessa. Trots att det var mycket som skulle packas med (inte trodde jag att en liten bebis behövde så mycket saker) fick allt plats i vår lilla cab. Edessa fick även en egen liten väska i present resan till ära – en Kånken Mini. Jag köpte även till en krok till vår Bugaboo Buffalo att hänga väskan i.  Perfekt när vi var ute på stan och endast ville ha med oss några blöjor, hennes leksak och ett extra ombyte.

1 kommentar

  1. Jag beställde en till Clara igår, haha! Blev dock en pastellgrönblå-ish. Hade ju själv en Kånken när jag var liten och ÄLSKADE den. Och mini-varianten är ju perfekt när man inte behöver ha med sig hela skötväskan!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *