Varmt och ombonat

IMG_2100____________________________________________________________________________

Dimman ligger tjock utanför fönstret och vi håller oss inomhus. (Hann förvisso snabbt ner till gymmet för ett träningspass i morse) Tänder ljus, kurar ner oss under en pläd i soffan och sjunger barnvisor. Lillan skrattar och sprattlar med benen så glatt genom låtarna, precis som jag gjorde när jag var liten.

IMG_2098 Den här årstiden vill jag alltid ha det varmt och ombonat runt mig. Mattorna tas fram och sammetsgardinerna hängs upp. I köket har jag införskaffat fårskinnsplädar till våra köksstolar från HAY. Hur sköna stolarna än är att sitta i blir de väldigt kalla nu på vintern och eftersom jag spenderar mycket tid i köket vill jag sitta så bekvämt som möjligt. Plädarna hittade jag på Hemtex och de tillför otroligt mycket till att bättra på mysfaktorn. Nu ska jag bara få in mattan under bordet också. Har kollat in den här, tror den skulle göra sig fin.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *