Är bloggen tråkig?

20140702-220758-79678284.jpg Ja ni, i början bara längtade jag efter att få skriva att jag var gravid här på bloggen men nu känns det som att jag inte skriver om annat än bebisar och magar. Det känns som att jag tråkar ut er med allt barnprat. Ni är fortfarande väldigt många som kikar in här men ni gör inte så många avtryck längre.

Jag har funderat ett tag på att lägga ner bloggen samtidigt tycker jag att det är så roligt att få dela med mig av saker men också få era tips och tankar tillbaka. Så nu behöver jag er hjälp om jag ska lyckas hålla bloggen vid liv – vad vill ni läsa mer av och se här på bloggen? Några frågor ni velat ställa/har ställt men som ni inte fått svar på? Alla tankar och åsikter tas tacksamt emot =)

5 kommentarer

  1. Lägg inte ner bloggen, din blogg har blivit en del av vardagen och dessutom så vill vi se lilla bebben. Det är inte ofta man kommenterar på en blogg, men det betyder inte att vi inte läser. Lite fler inlägg kanske……du har en bra blogg.

  2. Klart du inte ska lägga ner bloggen! Det är en svår balansgång det där med vad man ska skriva om, speciellt när man som du har en personlig blogg. Att det blir mycket barnprat och magbilder – tja, så blir det väl. Jag är också gravid men är inte speciellt intresserad av gravid- och mammabloggar, kanske för att jag själv har valt att inte dela med mig av min graviditet på sociala medier, precis som jag inte kommer att visa bilder på mitt barn eller skriva om min förlossning. För mig känns det lite för privat, helt enkelt. Men det är ju det som är så fint i bloggvärlden – alla är olika! Jag tycker det är väldigt kul när du skriver om mode och inredning, jag får alltid massor med inspiration och har hittat massor med pärlor i klädväg när du har tipsat om det :=) Hoppas du mår bra annars nu sista delen av graviditeten, och ha en superfin sommar!

  3. Jag gillar verkligen din blogg. En riktigt mysigt kryp in. Jag skulle gilla att läsa om dina skönhetsrutiner vad gäller dina naglar (alltid så vällackade), hår och schampo, parfymer osv. Tycker du har en bra mix av allt här men fina bilder. Hellre att du uppdaterar mer sällan om du skanr inspiration.
    Ha en riktigt fin sommar!

  4. Jag gillar verkligen att komma in och läsa här lite då och då. Att du och din man är gravida och att du skriver om det är ju förstås en del av ditt liv. Din blogg och det du skriver om är fortfarande intressant! Sluta inte! 🙂

  5. Neeej! Du får inte lägga ner bloggen! Jag tycker om dina outfit- och inredningsinlägg, men det är precis lika roligt att läsa om bebisen och alla dina pysselprojekt. Jag hoppas verkligen att du fortsätter!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *