DIY Crochet Bunny

crochetbunny Idag tänkte jag dela med mig av mönstret på den här urgulliga virkade kanin som några av er sett på Instagram häromdagen. Den är verkligen hur enkel som helst att virka och går att göra i alla möjliga olika kombinationer. Mönstret hittade jag här och det tog mig en eftermiddag att virka klart den. Nu kanske ni undrar hur många virkade saker ett barn kan få men det är så himla rogivande för mig att få göra något kreativt nu när jag inte kan vara lika fysiskt aktiv som tidigare. // Today I’m sharing the pattern for this adorable crochet bunny that is very easy to make. I found the pattern on this website (it’s in norwegian but you can easily use google translate) and you can make the bunny in different variations. It took me an afternoon to finish it and I hope our baby will like it. 

 

4 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *