Nytt till köket

HG_carlton9162 AJ12

Innan jag börjar inlägget vill jag bara tacka för den feedback jag fått om bloggen. Jag ska försöka att variera inläggen men även att blogga när jag faktiskt har något att skriva om. Allt för att göra den så bra för både er och mig själv.♥

Just nu är vårt kök tomt på möbler och har varit så de senaste två veckorna. (Ni kanske minns att vi har haft min brors köksmöbler men nu har han tagit tillbaka dem). Jag har velat fram och tillbaka länge kring vilka nya köksmöbler vi ska köpa. Ska vi köpa första bästa från Ikea/Mio eller satsa på dyrare designmöbler? Som ni vet har jag gillat Eames vita stolar med träben men nu känns det som att de syns precis överallt och jag har ärligt talat börjat tröttna på dem. Och så är de ju såååå dyra!

Istället har jag fastnat för HAYs About a chair som ni ser på bilderna ovan (från min pinterestmapp) Det är något med träbenen som jag lockas av. På hotellet vi bodde på i helgen hade de dessa stolar och de var ursköna att sitta i. Och i köket måste jag ändå säga att komfort går före estetik. Tur att de här både är snygga och sköna att sitta i då =) Så nu är stolarna beställda och jag hoppas verkligen att de ska passa in i köket och även fungera om (läs: när) vi flyttar till större boende.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *