Maternity must haves

maternity must haves

Jag tänkte skriva om några gravid-favoriter jag har för tillfället.

1. Klänningar är något du alltid hittar i min garderob och nu när jag är gravid används de mer än någonsin. Jag använder många av mina vanliga klänningar som är vidare i modellen eftersom det är skönt att bära plagg som inte klämmer åt över magen. Bäst utbud på snygga mammakläder måste jag ändå säga är Asos.com. Du hittar både enkla vardagskläder till festklänningar – och det bästa av allt är att det är till bra priser.

2. På mina outfitbilder ser ni mig ofta i högklackade skor och till speciella tillfällen har jag klackar. Men ett par platta skor ligger alltid med i handväskan och nuförtiden åker de på nästan direkt efter. Till vardags är det enbart platta skor som gäller och jag lever i princip i mina träskor, Birkenstock och espadrillos.

3. Våren och sommaren kommer de randiga plaggen fram och som gravid tycker jag det är extra fint med en randig tröja då magen kommer fram lite extra. Den här randiga bomullströjan kommer från H&M och är både bekväm och snygg.

4. Jag har bloggat tidigare om vilka oljor jag använder till magen (och som jag skrev då vet jag att de inte reducerar bristningar). Nu när magen växer mycket kan jag ibland känna av att det kliar. Då är det extra skönt med en olja att smörja in magen med. Favoriten är Elemis Japanese oil.

5. På Kappahl hittade jag de här snygga och sköna amningsbehåarna (2st för 199kr) och eftersom de är så himla sköna har jag på mig dem redan nu. Inga byglar som klämmer åt och bra stöd vilket är oerhört viktigt. Ett tips till er som letar.

6. Jag har haft svårt att sova några nätter då magen trycker på lungorna och försvårar andningen. Jag var lite skeptisk mot gravidkuddar men den här är helt underbar att sova med. Mjuk och gosig och jag kommer säkerligen vilja fortsätta sova med den efter graviditeten.

7. Min största craving just nu är vattenmelon. Stackars Rasmus som får släpa hem en melon var och varann dag åt mig.

8. Mina jeans har jag bloggat om tidigare och jag måste bara slå ett extra slag för de här slimmade jeansen från H&M. Sköna, snygga och ser inte ut som preggokläder.

9. Okej så stödstrumpor är kanske inte det snyggaste plagget du kan bära but lets face it – det är mina livräddare dessa varma dagar då fötterna vill svälla tre storlekar större än normalt. Jag använder apotekets strumpor i nylon och jag har de i princip från att jag vaknar tills jag ska lägga mig. Inga svullna fötter, inga åderbråck.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *