It’s all about comfort these days

20140529-172638-62798347.jpg Det sammanfattar väldigt mycket hur jag känner mig dessa dagar. Allt handlar om att känna mig bekväm, och särskilt bekväm i min nya kropp. Det handlar om att gå runt i fotriktiga skor för att lindra ryggen och mina fogar som börjar göra sig till känna nu. Om att bära slappa klänningar som faller lätt över min växande mage. Om att gå runt i tights och tröjor i stretchmaterial. Skönt och bekvämt ska det vara.

Det handlar också om att känna mig bekväm med alla nya tankar och hormoner som florerar i kroppen. Helt plötsligt upptäcker jag mig själv gråta när jag ser amerikanska Biggest looser, eller reklamen för Barncancerfonden. Bli känslosam för minsta lilla sak. Samtidigt är det häftigt att se hur kroppen och hjärnan påverkas av ett litet liv som växer i magen. Detta var något som jag inte var beredd på att uppleva när jag blev gravid. 86 dagar kvar till BF ♥

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *