En gran

unnamed-7Vi har blivit med gran! En liten rumsgran har fått flytta in i väntan på julfirandet. Det är ju Edessas första jul i år och jag funderar på om jag ska gå all in med juldekorationerna här hemma? Vi kommer som vanligt att fira jul med min familj så egentligen behövs inget men det är ju det här med Edessas första någonting. Hur har ni andra resonerat kring högtider som barnen är för små för att förstå vad de handlar om?

Idag kör vi en fixardag här hemma då vädret inte är det roligaste. Ska prova på att sy leggins till Edessa (om resultatet blir bra kommer det upp på bloggen framöver). Edessas bilder från nyföddfotograferingen har även kommit så nu ska jag börja fylla hennes årsbok med fina bilder.     Pyssel pyssel…

 

3 kommentarer

  1. All in, säger jag! Kanske mest för att jag ÄLSKAR att julpynta – till Calles stora lycka. Not. Vi har egentligen inte så mycket pynt men det vi har är en blandning av modernt i grå-vit skala och lite nostalgipynt i rött. Sen har vi såklart julgran och dessutom en strumpa som hänger på spiselkrantsen! Brukar köra enorma mängder ilex/järnek att pynta med och ställa ut i små vaser lite överallt i lägenheten, tycker det blir fint utan att gå till överdrift. Kram!

  2. Jag glömde förresten berätta att jag här om dagen fick idén att beställa nya julstrumpor till spiselkransen – en till Calle, en till mig och en till Clara, med broderade namn. Calle höll på att DÖ, haha. Den idén gick inte alls igenom, kan jag meddela.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *