Helgen som varit

helgblommorJag älskar att vara mammaledig och njuter extra mycket de dagar då maken är hemma med oss.  Edessa utvecklas väldigt snabbt och vi försöker hänga med i varje steg. Därför blir det oftast att  datorn och mobilen läggs åt sidan när helgen kommer, då jag vill vara i nuet hela tiden med min lilla familj. Därav den dåliga uppdateringen på bloggen.

Så en snabbsummering av helgen: eftersom maken börjar på sitt nya jobb i veckan har vi passat på att fira med middag på restaurang (Edessa sov snällt i vagnen), tränat på SATS, träffat kusinerna och självklart firat Rasmus på hans första fars dag. Mitt hjärta smälter varje gång jag ser Rasmus med Edessa. De har så roligt ihop och hon lyser verkligen upp när hon ser sin pappa. En pappas flicka har vi här, helt klart.

Den här veckan varvar vi lugna dagar hemma med dagar då vi är iväg på besök/stan. En bra mix som tillfredsställer både mor och dotter.

2 kommentarer

  1. Hej Victoria!
    Jag undrar vart ditt matbort kommer ifrån. Den liknar en från ikea, men din ser något mindre ut. Men det kanske bara är på bild. Jag är på jakt efter ett mindre matbord till köket =)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *