Inspiration till egen julstrumpa

TA12394_Z BLÅ_1Jag och Rasmus har varsin julstrumpa som vi brukar fylla med en liten gåva var som vi öppnar tillsammans på julaftons morgon innan vi åker iväg till julfirandet. Något litet och personligt. Den här traditionen vill vi föra vidare till Edessa så jag har varit på jakt efter en julstrumpa till Edessa. Jag  beställde en som visade sig vara alldeles för liten, tråkigt nog. Istället har jag bestämt mig för att sy en egen med inspiration av Svenskt tenns fina julstrumpor. Läste på Charlottas blogg att hon ska sy en strumpa av elefanttyget och kom på att jag har kvar lite tyg sen jag sydde mina kuddar. Juligt och trendigt på samma gång =) Tack för idéen Charlotta!

2 kommentarer

  1. Åh, vad kul! Tror att det kan bli riktigt fint med elefanttyget!

    Undrar om du har lyckats beställa samma julstrumpa som jag var nära att klicka hem för några dagar sedan. Hittade nämligen en vit, stickad strumpa som var så fin – tills jag upptäckte att den var typ 13 cm (!). Alldeles för liten. Synd! Kram!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *