Julklappar

julklappar När jag promenerade hem genom centrum hängde de upp juldekorationerna och grannarna har redan tänt sina julstjärnor. Det här med att tjuvstarta två veckor innan första advent… Jag har i alla fall bestämt mig för att skapa så mycket julstämning som jag kan här hemma även om Edessa är för liten för att kunna förstå. Hon är så fascinerad av lampor och ljus att hon kommer bli helt till sig av alla julstjärnor och julgranskulor.

Även om jag inte kommer börja dekorera ännu (här tänds inga julstjärnor innan första advent) har jag börjat fundera på julklappar till vår lilla tjej. Många i vår närhet gillar att vara ute i god tid så jag har satt ihop några klappar som Edessa kommer gilla (eller snarare hennes föräldrar). Men även en tuggleksak duger fint, no pressure =)

Miffy lampa – Coctail • Skor – Mini Mocks • Gunghäst – Lekmer •  Gåbil – Miniroom • Kånken Mini väska – Fjällräven

2 kommentarer

  1. Åh, älskar mini-kånken! Älskar fjällräven över huvud taget :=) Och bra val när det kommer till julpyntet, klart du ska gå all in! Vår lille kompis kommer ju vara så liten när det väl är jul (om hon inte kommit innan den 21 blir vi igångsatta då) men jag har, erm, ändå en liten önskelista till henne (läs: mig) om någon i familjen vill köpa något. :=)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *