Mitt första år

unnamed-2

Min fotobok med text och bilder från graviditeten som jag gjort åt Edessa är skickad för framkallning och nu ska jag sätta igång med hennes årsbok. Jag tycker själv om att bläddra i min ”mitt första år” bok och vill ge min dotter ett lika fint minne som mina föräldrar gjorde.

Eftersom jag vill kunna klistra in våra sjukhusband, hennes fotavtryck och andra minnen kommer jag printa ut bilder istället och klistra in i en fotopärm. Typ scrapbooking. Ni som har följt bloggen ett tag minns kanske att jag har gjort likadana om bröllopet och min och Rasmus tid ihop fram till bröllopet. Tycker att det är mycket roligare och mer personligt än traditionella fotoalbum och årsböcker.
unnamed-3Pärmen, fotopapper, pennor och washitejp har jag köpt på Bookbinders design. Älskar deras pärmar.

 

3 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *