White and Camel

IMG_1325 IMG_1336 IMG_1338 IMG_1323Min vita kappa matchas snyggt med kamelfärgat men nu har den gjort sitt för den här hösten.
Dags att hitta vinterkappan.

Efter att bara ha haft 1,5 soltimmar i november var gårdagens fina väder väldigt välkommet. Jag och Edessa passade på att strosa runt på stan och så hälsade vi på maken på hans nya jobb på departementet. Edessa fick även hälsa på ministern som Rasmus är pressekreterare för och visade upp sitt största leende. Så stolt man blir som förälder över alla små saker ens barn gör.

Idag har vi haft min vän Denise här på brunch, pratat inredning och räntesatser. Skönt att prata om annat än sovtider och amning. Nu ska jag återgå till min lilla tjej som inte varit sig själv sedan hon fick vaccineringen. Vill inte släppa mig och har svårt för att sova. Hoppas på att det vänder.

Kappa H&M • Kjol Zara • Tröja H&M • Halsduk H&M • Skor Nine West • Väska Michael Kors

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *