Ny storlek

unnamed-3 Åh, det är med en liten tår i ögat som jag packar ihop lillans kläder i storlek 44 och 50. Hon har blivit så stor! Jag har nästan enbart klätt henne i omlottbodys med byxor till. Det är förresten ett tips till er som väntar barn och funderar på kläder: köp omlott. Mycket smidigare att klä bebisen än att behöva dra en body över huvudet och krångla.
unnamed-2Hennes klädhängare har även fyllts på med tre nya klänningar inför julfestligheterna. Den första är från Lindex som jag bloggade om i veckan, den vita är en present från Rosie och finns på Zara och den sista har mamma köpt från Cubus. Jo det här med rosa tar vi i ett annat inlägg…  =)

2 kommentarer

  1. Heej 🙂 Jag halkade in på din blogg när jag googlade på ”göra egna ljushållare”. Men OMG vilken blogg du har kvinna!!!! Jag är helt tagen, jag har suttit och gått igenom arkivet bröllop bland annat, du är ju helt otrolig när det kommer till planering, pyssel osv. Hur bär du dig åt?:) Jag är väldigt imponerad! Din blogg ligger som bokmärke i min telefon nu. Nu ska jag fortsätta läsa, såg precis att du också fått en bebis. Grattis 🙂 Min lilla tjej är redan 5 månader nu, det går FORT!;) Du får ha en trevlig helg/ Erika

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *