Veckan som varit

Ska försöka mig på en söndagssummering av veckorna som har varit genom att bjuda på bilder från mitt instagramflöde (@victoriabrikho.se heter jag där). Största delen av min vardag ägnas åt lillan men jag försöker att hitta stunder då jag gör något för mig själv som fika med vänner, shopping och träning. Hittills har vi en bra balans maken och jag där vi hjälps åt med att avlasta varandra. Och så har vi ju turen att vår lilla tjej är så snäll och lättsam.

IMG_1689.JPG

Shoppar höstkläder på Zara • Kör del två av träning för nyblivna mammor • Promenad i min nya höstkappa • Finaste och mjukaste bebisfötterna • Provar en outfit från H&M Trend • På Underbara Barnmässan. Köpte en bärsele men annars var det inte mycket som följde med hem • Afternoon tea på Grand Hotel med min lilla familj • #widn • Första träningspasset på SATS

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *