Black and neon

IMG_1083.JPGIMG_1082.JPG Kjol H&M • Topp Bik Bok • Boots Rizzo

Jag älskar att vara i bebisbubblan och inte göra annat än att gosa och ta hand om min lilla tjej. Men det kommer tillfällen då jag har behov av att få känna mig som.. mig igen. Så igår fick jag chansen till lite egentid. Ta en långdusch, locka håret och sminka mig medan maken hade Edessa. Sedan packade vi in oss i bilen alla tre och åkte ut till ett köpcentrum för shopping och middag. Nervöst till en början men sedan kändes det som det mest naturliga att dra runt på barnvagnen in och ut ur affärer.

Här ser ni gårdagens något färgstarka utstyrsel. Omlottoppen från Bikbok var hur smidig som helst att amma i så den kommer användas flitigt framöver.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *