Fredag

IMG_8761-2Ett sent fredagsinlägg från soffan får det bli idag. Har åkt på någon form av magsjuka och har i princip bara legat i sängen. Jag som hade stora planer för helgen med både träning och möbelköp men jag får se vad jag orkar med. Imorgon kommer D och P på besök så middag med vänner blir det i alla fall.

Tack också för era svar om golven, det blir den ljusa färgen och jag tror (och hoppas) att det blir jättesnyggt. Har beställt hem ett par linnesängkläder som jag inte kunder vänta med att packa upp, allt måste inte vänta till flytten. Både jag och maken är i alla fall överens om att det är de skönaste påslakanen vi sovit i så nu vill jag köpa ett par till i annan kulör. Dessa är från H&M.

2 svar till “Fredag“

  1. Är påslakan också av linne eller bara lakan?

    1. Påslakanen =)

Lämna ett svar