Mitt november

  Äntligen är december här och nu börjar nedräkningen till både jul och flytten. Peppen på båda!

Trots att november är den mörkaste och regnigaste månaden har det ändå varit en väldigt rolig och händelserik period. Mycket tid har gått åt att ordna med flytten och renoveringen, vi har beställt möbler och fått hem provfärgsburkar som ska provmålas när vi får nycklarna. Jag var i Göteborg med jobbet och fick välbehövlig egentid, middagar och kalas har avlöst varandra och vi har i klädväg rustat oss inför vintern. (En hel del förkylningar har det också varit men det sätter vi inom parentes) Edessa har fått tre kindtänder, lärt sig äta själv med sked (även om mer mat hamnar på golvet än i munnen) och är en allmänt busig ettåring. 

Ni kan nog förstå hur förväntansfull jag är på den här kommande tiden, nu hoppas jag att december levererar! 

Lämna ett svar