Mot the Big Apple

IMG_7942

Jag spricker snart av lycka, om mindre än en månad åker vi till New York. Det verkade länge som att resan inte skulle bli av men med mycket trixande är nu allt bokat och klart. Oh the joy!

Jag kommer att flyga dit själv med Edessa. Ja, jag vet att jag är galen, men jag fixar det. I alla fall har jag intalat mig själv och alla andra det de senaste veckorna. Rasmus möter oss självklart där men just den här detaljen var en sådan sak som gjorde att vi tvekade med resan. För mig var valet enkelt. Om det står mellan att flyga dit ensam med en 9 månaders bebis eller att inte åka dit alls så väljer jag givetvis det förstnämnda. Är det något jag har insett under de här åtta månaderna med barn så är det att det mesta löser sig och man får bara ta saker som de kommer. Vi har Edessa med på släptåg på det mesta vi gör och vi ser aldrig henne som ett hinder för det vi vill göra utan mer att vi behöver planera lite extra. Fast jag måste erkänna ändå att jag är lite nervös, det är trots allt över åtta timmars flygtid.. Så nu vill jag ha era bästa tips kring att resa med barn. Bärsele, sulky, hörselskydd och klämmisar finns redan på listan och är inhandlade.

Ni förstår att jag längtar va =)

Update: Tack för era tips och peppande kommentarer. Tror också att allt löser sig med lite positivt tänk. 

3 kommentarer

  1. Oh vad roligt! Är säkert inget att oroa sig över. Hur resan än går så har ni nyc att uppleva tillsammans! Njut bara. Längtar att höra hur ni haft det med barn i nyc eftersom vi planerar tripp dit med vår 4 månaders 🙂 jag hade nog tagit med iPad på flyget för säkerhetens skull 🙂

  2. Du, det fixar du alldeles galant tror jag! Jag känner mig inte alls stressad över flygresan längre, kanske främst för ett tips du gav mig på Instagram – att ta det lugnt :=) Jag tycker att det mesta fungerar med barn, bara man planerar för det. Och jag tänker såhär – Clara är ju alltid så himla lugn och snäll och enkel att ha med sig överallt, så jag har svårt att se att det skulle ändras bara för att man är på ett flygplan. Ni verkar ju också ha en otroligt snäll liten kompis, och hon kommer säkert tycka det är superkul att komma till NYC!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *