Dior Nude Air

IMG_4766Jag bara måste tipsa vidare om den här fantastiska foundationen, Dior Nude Air,  som jag provat i några dagar (har köpt den själv så ingen sponsring). Helt fantastisk är den! Jag använder inte foundation för att jag dels har ganska naturligt fin hy men framförallt för att jag inte tycker om att ha en massa klet i ansiktet. De flesta foundation jag provat är väldigt täckande och tjocka och ger inte den där extra lystern som jag eftersträvar. Den här är däremot lätt i konsistensen och känns knappt på huden. Påminner mer om en BB crème vilket passar mig väldigt bra. Men det allra bästa är att den ser väldigt naturlig ut men ger mig ett litet extra ”glow” vilket kan vara fint till festligare tillfällen. Den här kommer med all säkerhet gå till samlingen sminkfavoriter.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *