Bakat bröd och köpt soffa

IMG_8907

Det här med långhelg måste ändå vara det bästa jag kunnat ordna åt mig själv i jobbschemat. Jag jobbar alltså fortfarande heltid men har förlängd arbetstid alla andra dagar för att kunna vara ledig varannan fredag. Igår hann jag med en massa saker som ett besök på mitt nya jobb, åka och fotograferas för nytt tjänstekort, kolla in soffor, packa tio flyttkartonger och leka med Edessa. Idag tog vi oss in till stan hela familjen och förutom att äta lunch gjorde vi även en beställning på två soffor och en fotpall till vardagsrummet som jag hittade igår inne på Posh Living. Alltså soffan är så grymt snygg och det kommer bli så fint i vårt nya vardagsrum. Tio veckors leverans är det på den så i februari kan ni få en titt. Nu sitter jag i vår nuvarande soffa och känner mig så himla nöjd med helgen, och det bästa av allt är att det är en dag kvar på den. Långhelger, de är bra.

Hann baka bröd också vilket inte händer allt för ofta längre, har tipsat tidigare här på bloggen om det här goda nyttiga brödet.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *