Det här med julklappar

Untitled-1Kinfolk Notecards • Leksakskök Boligheter • Mössingljusstake Svenskt Tenn • Fifa16 CDON.com • Fluga Burberry • Leksaksdjur Schleich • Mässingkruka Artilleriet • Klocka Daniel Wellington • Ryggsäck Blafre

Vi firar julafton tillsammans med min familj i år och dagen innan med Rasmus familj så det blir många julklappar som ska inhandlas. Förra julen lovade jag mig själv att börja i god tid med julklapparna så jag slipper stressa dagarna innan jul och ändå höll jag på in i det sista. I år hoppas jag på bättring och att vara klar till i helgen så jag kan fokusera på flytten och att vara ledig alla andra dagar. Att önska julklappar till mig själv brukar vara enkelt och i år önskar jag mig bara inredningsprylar till nya huset. Edessas julklappar är i stort sett också klara och i år tänker vi praktiskt kring vad vi vill ge henne. Eftersom hon börjar förskolan snart och dessutom ska få ett eget rum står kläder och möbler, gärna ett leksakskök, högst upp på listan. Det som är kvar är klapparna till Rasmus och brorsorna och det brukar också vara de klapparna som är svårast. Klädaccessoarer är alltid tacksamt att ge bort och när jag var inne och letade inspiration på CDON.com hittade jag spelet Fifa 16 och andra datorspel som brukar vara populära. Brorsorna spelar jämt på sitt PlayStation så ett spel känns som en perfekt julklapp. Hur gör ni andra med julklappar? Är ni ute i god tid eller som jag, springer runt i affären dagen innan julafton? 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *