Börjar komma till ro

IMG_4714Bor hos den bästa vännen som finns de här dagarna och nu äntligen börjar jag landa och varva ner. Diverse läkarbesök är avklarade, Edessa har fått en allergi-diagnos och jag har träffat en dietist som ska hjälpa mig med kosten. Renoveringen av badrummet går framåt och även om det har känts tröstlöst många gånger att behöva hoppa mellan boenden fram tills att det är klart, har jag nu accepterat situationen. Min största oro har främst rört Edessa och skuldkänslorna av att vara en dålig förälder, men jag inser varje dag vilken stark och trygg dotter jag har. Hon är helt oberörd av att hon inte längre sover i sin egen säng utan är nöjd bara hon har sina föräldrar i närheten. Älskade, älskade barn.IMG_4722

2 kommentarer

  1. Ha inte dåligt samvete, det viktigaste är att hon har er! Visst, bebisar känner säkert av rubbade rutiner men dem är oftast snabba på att komma in i nya rutiner också. Utan att känna dig kan jag säga att jag har en stark känsla av att Edessa har en superbra mamma 🙂

    Kram från en trogen läsare!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *