Det här med kroppen

IMG_4151

Att vara gravid måste ändå vara det bästa som har hänt min kropp. Mina tidigare magproblem med IBS och magkatarr är borta och jag har inte varit sjuk på evigheter. Ta i trä. Visst tog jag hand om mig tidigare. Tränade och försökte att äta rätt men så länge jag hade min stressade livsstil mådde kroppen inte bra.

Under graviditeten men framförallt nu efteråt har jag fått en väldigt stor respekt för min kropp. Helt otroligt vad den har anpassat sig till. Först bära och ge näring åt ett barn i nio månader. Sedan med hjälp av amningen återställa magen och kroppen till ursprunglig form. Lite mindre muskler dock =) Även om inte alla matvanor är sunda (det fikas en hel del när en är föräldraledig) så är mitt förhållningssätt till min kropp betydligt mer sunt än tidigare. Att det skulle till en graviditet för att bli av med kroppskomplexen och älska min kropp..

Hur känner ni andra mammor inför er kropp efter graviditeten?

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *