Boosta huden

IMG_2331Mina nära och kära visste hur de skulle skämma bort en nybliven mamma i julas. Julklapparna innehöll bland annat presentkort på spa och maken bidrar även med tiden så jag får chans till välbehövd egentid. Lyxigt!

Är det något jag känner sedan jag blev mamma så är det att huden, framförallt i ansiktet, är både matt och torr. Har testat den här mekaniska rengöringsborsten från Clinique och hittills är jag väldigt nöjd med resultatet. Mitt ansikte blir rent och lystern kommer fram mycket mer. Varvar den med min ansiktsmask från Glamglow och hudserien från Lancôme. Även om det är skönt att ha en serie skönthetsprodukter hemma ska det ändå bli extra härligt att få bli ompysslad och få en riktig ansiktsbehandling. Är det ett nyårslöfte som jag ska hålla är det att unna mig tid att ta hand om mig själv.

2 kommentarer

  1. vilken ansiktsmask använder du från glamglow, finns ju massor. Har nämligen hört att deras 3-minuters ögonbehandlingar är super, så tänker att en ansiktsmask är precis vad jag behöver och tips är ju aldrig fel 🙂 för övrigt, fantastisk blogg! Kul att du kom tillbaka efter din paus.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *