Funderingar

IMG_2965.JPG

Lilla E sover och jag passar på att ta en extra kopp te och surfar på nätet. Har lyckats beställa en matta och en stol till Edessas framtida rum som jag hoppas på att vi ska kunna ge henne innan sommaren. Kanske inte det klokaste att beställa inredning innan vi flyttat men jag hoppas på att det motiverar oss till att hitta ett nytt hem.

Igår fick jag en kommentar här på bloggen om jag kunde dela med mig av vår väg mot att få ett barn. Ni som har följt bloggen har säkert kunnat läsa mellan raderna att det inte var helt lätt för oss att få ett barn, tvärtom. Jag har funderat fram och tillbaka en längre tid hur mycket jag ska dela med mig av för er som läser bloggen, särskilt kring det som rör graviditeten. På ett sätt är det så privat och utlämnande, något som vi bara har delat med vår innersta krets av familj och vänner. Samtidigt vill jag skriva om svårigheterna och längtan efter att få ett barn för att ge er andra därute som försöker bli med barn hopp om att det kan gå. Med andra ord ska jag fundera ett varv till, samla mod och se om jag kan få ner några rader.
IMG_2968.JPG

2 kommentarer

  1. Hej! Inte för att det är kul att läsa om någons problem med att bli gravida men jag har själv problem med att få barn så det vore roligt/skönt att får höra om andras berättelser också. Jag har haft otroligt svårt att bli gravid men under 2014 blev jag det för första gången efter 5 år, jag fick tyvärr missfall i v.22, jag lyckades bli gravid igen men fick missfall igen i v.9. Nu sitter jag här och hoppas att 2015 år året där jag blir gravid igen men denna gång få mitt lilla barn. Vi är många som går igenom svårigheter med graviditet….hoppas du finner styrkan och kan berätta lite för oss. kram

  2. Man tror alltid att det är en självklarhet att bli få barn men det är inte ovanligt att det inte är helt lätt.
    Hade lätt första gången men sen har jag haft svårt så för att det är lätt ena gången innebär det inte att det är lätt sen.
    En ständig kamp!
    Dela med dig endast om du orkar och det du vill!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *