Klipper och klistrar

IMG_3188.JPG
Barnaktiviteterna avlöser varandra den här veckan. Idag var det dags för första passet av babymassage, till både Edessas och min glädje. Njutningen var total och hon somnade som en stock i vagnen när vi var klara. Har ni möjlighet att gå på något sådant (Öppna förskolan hos oss erbjuder det gratis) så gör det.
IMG_3189.JPG

IMG_3190.JPGE sover fortfarande och jag pysslar med hennes årsbok. För varje månad har jag en månadsbild och ett fotavtryck. Sedan sammanfattar vi vad som har hänt under månaden i text och därefter kommer bilder (både från kamera och mobil). Egentligen borde jag ta tag i min att-göra-lista men efter förmiddagens avkopplande aktivitet känner jag hellre för att klippa och klistra.

3 kommentarer

 1. Hej Victoria!

  Åh så fint! Vart har du köpt fotoalbumet? Ser så praktiskt ut att man kan öppna upp och ta bort/lägga till blad. Vart framkallar du bilderna ifrån? Tack för alla inspiration och trevlig läsning 🙂

 2. Hej Victoria!
  Vilken härlig blogg du har och vilken otroligt fin bok du skapar åt din lilla flicka. Vi väntar vårt första barn som beräknas komma i mitten av augusti och jag tänker att jag ska göra något liknande. Tack för inspirationen 🙂
  Jag tycker att dina foton blir väldigt fina. Vad använder du för kamera? Redigerar du dem något?
  Ha en fortsatt härlig söndag!
  Mvh,
  Malin

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *