1-årsdagen närmar sig

IMG_2131Mitt i semestern planeras det för fullt för Edessas 1-års kalas och några presenter har redan inhandlats. Själva kalaset blir litet och intimt och bara för närmsta släkt. Som ni kanske minns hade vi ett stort dopkalas med över hundra gäster och både jag och Rasmus känner att vi själva vill kunna njuta av vår dotters första födelsedag, så därför väljer vi att hålla det litet den här gången. För en ettåring spelar det givetvis ingen roll.

När det kommer till presenter kommer vi göra precis som med julklappar, att vi köper en present var som den andra inte vet om. Lite roligt för både oss och Edessa. Det kommer ett kollage med tips på presenter så håll utkik. Nu ska jag bara leta recept på mjölk- och äggfri tårta så hon också kan få smash-the-cake. Om någon har ett recept får ni gärna tipsa!

2 kommentarer

  1. Jag tycker ni verkar ha det väldigt roligt och underbart tillsammans så att folk kommenterar om att ni flänger med er Edessa hit och dit ska du inte bry dig om! Gillar din blogg, dina bilder är av klass och din dotter är för söt. Njut av varje stund och ta hand om varann.

  2. Håller helt med! Det finns alltid de som har synpunkter och tycker och tänker om ditt och datt. Livet är kort,man ska göra det bästa av det tillsammans med sina ❤️

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *