Lite shopping

IMG_1084Efter en tur på stan kom jag hem med en kasse kläder till den lilla i familjen. Shoppingturerna ser oftast ut så numer och det är sällan jag unnar något åt mig själv längre. Men till hösten och jobbstarten blir det annorlunda. Då ska min garderob få sig ett uppsving! Även om jag älskar att gå klädd i somriga klänningar är ändå hösten den bästa årstiden för shopping enligt min mening. Mycket lager på lager och man kan göra fler klädkombinationer med en mix av både varma och svalare kläder.

Men åter till vad som kom med hem. Tanken var att jag skulle försöka göra några reafynd men som vanligt lockas jag av de nya kläderna som är framplockade. (Går som vanligt rakt in i butikernas fälla) Några fynd blev det dock som en jeansjacka, Adidas sneakers, en kofta och ett par söta delfinleggins från Mini Rodini. Gjorde en chansning och körde på större storlekar så jag hoppas hon inte bestämmer sig för att göra en växtspurt nu i sommar =)
IMG_1093

2 kommentarer

  1. Ja, det är helt sjukt vad man kan konsumera barnkläder. Jag är precis likadan (men så har ju Clara en viss tendens till att kladda ner typ ALLA kläder hon har så jag ser det som en bra anledning till nya inköp…) Fick dock ett ryck förra veckan och har köpt upp mig på en helt ny basgarderob till mig själv. Hade INGET att ha på mig och allt kändes tråkigt så det har blivit ett gäng tröjor och koftor och kavaj och annat nödvändigt. Känns bra!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *