Sommardagar och bloggtorka

IMG_1550 sommar IMG_1728 IMG_1628I våra solhattar har vi hängt i mina föräldrars trädgård. Badat i barnpoolen, plockat blommor och ätit gott.

Mycket av det vi gör fångas på bild men det är inte alltid text och bild kommer upp här på bloggen. Känner väl som många andra av en bloggtorka såhär i värmen och semestertider. Svårt att veta vad som inspirerar och känns värt för er att läsa och titta på och det är ju ändå kärnan i bloggen. Tänkte därför passa på att få hjälp med inspirationen och fråga vad ni vill läsa mer av och se på bloggen nu under sommaren? Kanske en frågestund?

3 kommentarer

  1. En frågestund👍😋 Annars tycker jag för övrigt att du lyckas väldigt bra att blanda så det blir inspirerande och kul att läsa. Inredning,mode,barnkläder,tips och ideer är alltid en hit och spännande att läsa om😋 Googlar barnrums inspiration för fullt just nu..och väskor😄 Diskussionsämnen som socker/barn vore intressant att läsa hur du ser på,i min mammagrupp pågår vilda diskussioner när och vad och hur mycket man ska introducera ex glass etc..
    En tanke kanske😋

  2. Vore jättekul om du ville göra ett ”barnrums moodboard”,hur du skulle vilja eller kommer att inreda i Edessas blivande rum! Snart är det dags för mig att få sätta igång äntligen och behöver inspiration😋😋😋

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *