Hej då Maj

majMaj månad startade med vårväder, sedan har den mest regnat bort för att sedan avslutas med en toppenresa till New York. Hade inte kunnat önska mig ett bättre avslut på månaden. Sommarvärme och ledighet ihop med min man och min dotter är allt jag kan önska mig. Och som vanligt när vi är på semester har vi planerat nästa resa =)

Edessa kryper nu på knäna, kan ställa sig upp och klättrar på alla möbler hon kommer åt. Står upp och tar några steg medan hon håller mig i handen. Skrattar högt när hon sitter på Rasmus axlar och när vi blåser luft på henne i ansiktet. Det bästa är ändå att hon lärt sig pussas, bästa bästa!

I juni ser vi fram emot många trädgårdsfester, spendera några dagar på Österlen, förhoppningsvis se Edessa ta sina första steg och så fyller jag år – pepp pepp på juni!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *