Nyttig lunch och träningsplaner

  I förmiddags mötte vi upp Natta på Systrarna Voltair (inne på Åhléns City) för lunch och himmel så gott det var. Nyttigare sallad har jag nog inte ätit.

En nyttig lunch passade bra idag då mitt nya träningsschema startar idag. Har tagit det lugnt med träningen de senaste månaderna eftersom jag tappade så mycket i vikt när jag ammade (det här med att äta mjölkproteinfritt visade sig vara värsta bantningskuren). Både kilon och muskler försvann och nu när jag snart ska börja jobba igen behöver jag stärka kroppen för att orka med. Kommer därför köra basövningar i styrka (knäböj, marklyft m.m) men framförallt fokusera på coren. Är verkligen pepp på träning nu, det kommer bli så bra det här =)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *