UGG och annan barnshopping

IMG_0089Den här USA-resan prioriterade vi mat och upplevelser framför shopping men några saker passade jag på att köpa med hem som är betydligt billigare i USA än i Sverige och där jag fokuserade på att köpa kvalitetsprodukter till bra pris. Jag fick ett tips om att skor av alla dess slag är betydligt billigare och de här UGG skorna köpte jag till halva priset. I höst kommer Edessa att kunna gå och då hoppas jag att de här fina UGG skorna håller hennes fötter varma. Jag valde modellen med öppning på sidorna på inrådan från butikssäljaren eftersom det kan vara svårt att trä på skorna på barn. På 160 Columbus ave ligger UGG Australia butiken med skor för både barn och vuxna men du kan säkert hitta samma skor i butikerna längs med Broadway också.

Jag fick också tips om att köpa barnkläder på Macy’s och de har verkligen allt där i varuhuset. Det var tyvärr inte mycket som föll mig i smaken (jag har lite svårt för att klä Edessa i klänningar i form av olika tecknade figurer och blommor) men jag lyckades fynda en del stilrena Ralph Lauren kläder till halva priset vilket prismässigt motsvarade Lindex-priser här hemma. Köpte allt i stl 18mån så är jag på den säkra sidan att kläderna kommer passa när det är dags för det.

Annars passade jag även på att köpa ett par converseskor, Sonny Angels dockor och hudprodukter från Burt’s Bee. Även om det inte blev mycket shopping blev det saker som hon verkligen kommer kunna använda och som förhoppningsvis håller längre än en tvättning.

IMG_0088

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *