En ny vecka.

IMG_5889

Startade den här morgonen och den nya veckan med en riktig lyxfrukost. Matinspirationen och matlusten har tyvärr inte varit på topp sedan jag fick utesluta mjölkprotein och ägg från min kost men nu ska det bli ändring på det. Vill så gärna ha energin till träningen tillbaka och då behöver jag äta upp mig. Kör ju fortfarande Strong-mama en gång i veckan men vill komma tillbaka till styrketräningen och känna mig stark igen.

I morse var vi på babyrytmik, vad hon tycker det är roligt när vi sjunger, och nu har vi landat hemma innan vi ska träffa kompisarna från föräldragruppen. Var lite skeptisk till grupper av alla dess slag innan men nu är jag så tacksam över mammorna (ja än så länge är vi bara mammor) som jag har lärt känna. Och ännu roligare är det att se våra barn leka ihop!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *