Tårtan&Dekorationer

edessasdop3Kul att ni gillade bilderna från dopet, här kommer några fler på tårtan och dekoreringen. Jag ville ha en blandning av ljusa pasteller som färgtema och inte köra traditionellt blått och rosa. Grundtemat blev ändå persikofärg blandat med mintgrönt, turkost, cerise och vitt. Härlig färgkavalkad!

Tårtorna gjorde Jenny (här kommer ni till hennes facebooksida) och jag ville ha tvåvåningstårtor som var enkla i sin dekorering men ändå hade det där lilla extra. Den ena var i smakerna hallon/choklad, hade klossar med namnet Edessa och en liten miniatyr av henne ovanpå i hennes vita filt. Den andra var i smakerna jordgubb/vanilj, hade klossar med hennes födelsedatum och en likadan nalle som hon har. Jenny gjorde även mini cupcakesen medan min mamma bakade osmalie, kärleksmums, macarones och andra småkakor.
IMG_5353

edessadop1

Heliumballongerna i vitt och aprikos beställde jag från Partyland (de satte ihop dem och levererade dem till lokalen) och av en ren slump var gardinerna i salen i samma färger så matchningen blev optimal. Sedan vek jag pompoms (hur enkelt som helst att vika själv) och la på borden som en extra färgklick då jag till slut valde att inte ha några blommor på borden. Ballongerna var väldigt populära bland alla barnen som fick ta med sig dem hem när kalaset var klart.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *