April

aprilJisses vad snabbt månaderna går, vi är redan i maj. Det är inte långt kvar till att jag ska börja jobba igen men innan dess ska jag njuta av en lång sommar ihop med Rasmus och Edessa.

Den här månaden som varit hör till en av de bättre. Vi bokade äntligen resan till New York, firade påsk ihop med hela släkten och lägenheten blev färdig efter nästan tre månader av renovering. Det firade jag med att unna mig nya mässingbestick och köpa hem snittblommor. Lägenheten har nog aldrig varit så ren och fin som nu.

Vi har veckofikat ihop med de andra mammorna, ätit massa gott och varit på Afternoon tea. Och så firade vi in våren med att se körsbärsblommorna blomma i Kungsträdgården. Edessa äter bättre och bättre och sover hela nätter igen och för en vecka sedan slutade jag även amma. Jag vet att jag ska vara tacksam att jag kunnat amma såhär länge men jäklar vad kämpigt det har varit. Främst för att hon har varit så beroende av mig och för att jag har behövt gå på allergidiet. Nu är hon lika nöjd med vem som än har henne (hurra för lite efterlängtad egentid) och hon mår mycket bättre nu när vi kan kontrollera hennes mat.

Åh, vad jag ser fram emot allt roligt som händer kommande veckor framöver!

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *