Onsdagshäng

IMG_8398I helgen slängde Rasmus ihop en väldigt god indisk gryta och jag måste säga att det känns väldigt befriande att kunna äta vad jag vill igen. All respekt till er med födoämnesallergier, det är verkligen inte lätt har jag bittert fått erfara de här senaste månaderna. Ständig oro över att ha missat någon ingrediens som kan ge besvär hos Edessa och ilskan när de på en restaurang garanterar att det inte finns ägg eller mjölkprotein i rätten och sedan glömmer de bort att de stekt i smör… Håller alla tummarna att hon växer ur detta.

Idag är det vårt vanliga onsdagshäng med de andra mammorna och kiddosen och dagen till ära satte sig Edessa själv för första gången. Lyckan att se alla dessa framsteg!

2 kommentarer

  1. Mmmm….ser gott ut! När jag var liten så var jag allergisk mot tomater. Mamma tog bort tomaterna för ett litet tag och gav mig sen väldigt lite varje dag, detta gjorde så att mitt immunförsvar fick chansen att ”vänja” sig vid tomater. Jag har nu inga allergier.
    Man måste låta barnen utsättas för smuts, detta gör dem mindre känsliga. Man behöver inte bada barnen ofta eller smörja dem med en massa krämer och oljor. Båda mina barn var torra när de var bebisar och ju mer jag smörjde desto torrare blev deras hud. Sen lät jag bli och med tiden tog hudens naturliga smörjmedel över och de har aldrig sen dess blivit torra. Sist men inte minst så är Edessa en väldig söt bebis!=)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *