Strosar i NYC

IMG_9360-2parkenIMG_9439Imorse vaknade vi innan kl fem, pigga och jetlaggade. Efter en snabb frukost på hotellet (om nu en croissant med ost och skinka kan klassas som frukost) gav vi oss ut på stan i sommarvärmen. Termometern visar närmare 30 grader hela veckan. Härligt härligt!

Vi har med oss vår paraplyvagn, en Chicco Lightway, som Edessa får åka i. Ryggsätet går att fälla ner helt vilket är toppen då Edessa nästan alltid sover i vagnen. Vid Flatiron byggnaden finns en stor lekpark med både gungor och andra saker för barnen. Perfekt stopp för att låta henne leka av sig, titta på fåglarna (så fascinerad av dessa) och äta lunch.

Dagen avslutades på en av våra favoritrestauranger, Red Rooster i Harlem. Kan verkligen rekommendera att boka bord här om ni är sugna på soulfood och en härlig atmosfär. Hittills har Edessa hållit samma mat- och sovklocka som hemma. Så med några kex att pilla på och träna pincettgreppet med lyckades jag och Rasmus äta vår supergoda middag utan några problem och hon somnade lagom till att vi kom tillbaka till hotellrummet.

4 kommentarer

  1. Hallåj! Är nu på jakt efter en sulky och har funderat lite på en Liteway,och mindes att jag sett att ni har en👍😋vad tycker ni om den? Har googlat sönder mig i jakt på bra info. Är lite lite synd att det inte går att vända den,iallafall nu när man har ett litet barn(7 månader) men den ser inte lika ”ranglig” ut som vissa andra sulkysar gör😋 Hjälp😩😋

  2. Tack😋 En sista fråga.. Tänkte på suffletten,att den inte går att dra ner så mycket,var det något som ni stördes av? Med solen och så😎

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *