Ett par skor

IMG_6271 IMG_6247Första dagen tillbaka på jobbet gick väldigt bra och det var så roligt att träffa alla igen. Åt frukost i godan ro och samtalade ostört under lunchen. Fast när jag steg av tåget kände jag längtan hem och småsprang sista biten för att hinna krama om min flicka innan läggdags. Det är ändå nackdelen med att komma tillbaka och jobba heltid, att jag inte får mycket tid ihop med Edessa. Hon är i alla fall i trygga händer och det verkade inte som att hon hade glömt bort mig eller uppfattat att jag var borta. Hon sprang runt och lekte som vanligt och skulle visa upp en ny leksak.

Apropå springa runt har hon blivit väldigt snabb och stadig på benen och hon vill sällan krypa numer. Varför krypa på golvet när det går snabbare att gå?  Det kräver nya gå-skor och i födelsedagspresent fick hon ett par vita Kavat skor. Kan vara den finaste barnskon enligt mig. De här får hänga med några månader innan vinterbootsen åker på.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *