När det regnar

IMG_6651God morgon denna regniga onsdag. Istället för att starta dagen med att klaga på regnvädret som vi ofta gör tänkte jag istället se det positivt med att lillans fina regnkappa kommer till användning. Och jag har lagt mina tygskor på hyllan och plockat fram bootsen. Välkommen hösten!

Idag har jag en gedigen att-göra-lista att beta av. Det är mycket som behöver ordnas med inför vår flytt i december. Hantverkare ska anlitas, färgprover ska beställas och så ska en hel del försäkrings- och bankpapper fyllas i. Och en hel del kul också som att beställa hem nya möbler. Just den delen av hela flyttprocessen ser jag extra fram emot som ni kanske förstår =)

Jacka och tröja Zara / Leggings och nalle Lindex / Uggs köpta i USA

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *