Sovrummet

IMG_0257 sovrum

Här i vårt nya sovrum har jag spenderat större delen av de senaste dagarna då jag legat sjuk i förkylning. Jag trodde att jag skulle klara mig då både Rasmus och Edessa var sjuka under nyår men det bröt ut just som vi blivit färdiga med flytten, typiskt.

Vårt sovrum är i princip klart och det blev ingen petroliumblå färg utan istället körde vi på en greige grå färg som verkligen passar in perfekt. Kombinationen med linnesängkläder, korgar och sedan vita tyglampan gör rummet väldigt ombonat och mysigt. Gardiner och några tavlor ska upp, kanske en sänggavel också (har inte bestämt mig än) så är sovrummet så gott som klart bortsett från mindre detaljer. Känns skönt att kunna beta av rum för rum.

Lampa (adlink) • Sängkläder H&M • Korgar Afroart • Stickad pläd H&M • Sängbord Nordli Ikea

Lämna ett svar