Från ett barnrum

IMG_0289tältIMG_0275Här startar vi de flesta mornar, inne i hennes egna rum. Särskilt roligt är det att leka inne i tältet bland alla kuddar och få ”gömma” sig. Det är en del kvar att fixa så när allt är klart kommer fler bilder.

Innan flytten var jag väldigt orolig över hur det skulle gå med nattningen och att få henne att vilja sova i eget rum men det har gått över förväntan. Lite har vi dock kvar att jobba på, som att få henne att sova kvar i sin egen säng när hon vaknar till tidigt på morgonen men där är det nog mest jag som är bekväm och tar med henne till vår säng för att sova vidare. Hur gör ni andra som har barn som sover i egna sängar hela natten?

Ett svar på “Från ett barnrum“

  1. Eva Edorson skriver: Svara

    Vi har också alltid kört på det lätta att ta in henne till oss. Var bra i början men när det blev många gånger att gå upp så blev det lättare att ta in henne 😉 Nu när vi fått barn två blev det svårare. Nu går Björn in till Wilma istället för att inte Ida ska väcka Wilma. Får se hur det blir när Ida blir lite större om vi blir 4 i sängen 😊

    Man ska göra det som passar familjen.

Lämna ett svar