Mer mode

IMG_0039
Rutinerna börjar nu sakta falla på plats sedan vi flyttade. Huset känns verkligen som vårt hem och jag är så glad över att vi bor här. Edessa har dessutom sovit själv i sitt rum HELA natten de senaste dagarna, hurra för det! I helgen ska vi få upp alla gardiner och nästa vecka hoppas jag att vardagsrumsmöblerna kommer som utlovat. Då kommer det bli ännu mer trivsammare. 

En positiv sak med att flytta är att en får chans att rensa ut och gå igenom allt som sparats genom åren. Den här röda kjolen hittade jag längst in i garderoben och fick givetvis åka på under julfirandena. Gillar som bekant plagg med draperingar och den här kjolen sitter åt på precis rätt ställen. Så snygg också att bara matcha med en enkel topp till. Klädintresset har legat lite på is när allt fokus har varit på inredning men nu när våren närmar sig ska det bli kul att uppdatera garderoben igen och få in lite mer mode i mitt liv men också här på bloggen. 

Lämna ett svar