En matta

IMG_0359Fina mattan jag beställde för flera månader sedan har rullats ut i Edessas rum. Finns här

Så många bra besked den här helgen och så kommer det där sista och tråkiga beskedet. Det positiva är att det har varit toppenväder, vi har åkt pulka i snön, Edessa fortsätter att sova hela nätterna och ge oss sovmorgon. Våra soffor vi beställde för två månader sedan har nu kommit till butiken och i veckan kör de ut dem till oss. Även taklampan och mattan till vardagsrummet kommer i dagarna. Äntligen kan vårt stora (idag tomma) vardagsrum få lite möbler och vi kan få sitta på annat än pinnstolar i mörkret.

Det tråkiga är att golvslipningen på övervåningen inte har blivit bra och imorgon ska de komma tillbaka och göra om det. Det innebär att större delen av dagen har gått till att flytta ner ALLT på övervåningen till undervåningen och vi har klämt in oss på kontoret som får agera sovrum i några dagar. Jag som ägnade en hel dag åt att organisera min och Edessas garderob får helt enkelt göra om allt, och mer därtill, ännu en gång. Det här med renovering är aldrig så enkelt som lite färg och lite slipning börjar jag alltmer bli varse om. Jaja, sista jobbveckan och sista renoveringsrycket sedan hoppas jag på att vi får njuta av vårt fina nya hem.

Lämna ett svar