DIY Äggskal av gips

Med två veckor kvar till påsk tänkte jag tipsa om ett fint och enkelt påskpyssel. Ni kanske minns förra årets påskpyssel, de här fina äggskalen av gips. Eftersom de är så fina att dekorera med återanvänder jag idéen även detta år. Här kan ni se hur jag gjorde:

 
Du behöver: en ballong, gipsbindor och en sax.

Börja med att blåsa upp ballongen till den storlek du vill att ägget ska vara i. Sedan klipper du till gipsbindor, doppar dem i vatten och börjar ”klä” ballongen. Det behövs bara ett lager gips. Låt den torka, ta ut ballongen och ägget är klart. Klipp till kanterna om du så önskar. 

Och precis som förra året kommer jag ha i hyacinter i mina, tycker det blev himla fint!
 

4 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *