Gör det själv till bebisen

Att pyssla är ju något av det roligaste jag vet och i mitt lilla kontor här hemma har jag skapat mig en pysselhörna där symaskin, papper, tyger, garn och annat material står. För tillfället håller jag på med ett litet projekt till Edessas rum men innan det är färdigt och redo att visas upp här på bloggen tänkte jag dela med mig av några saker en kan pyssla ihop till sin lilla bebis. Hoppas ni hittar något som kan inspirera! 
Babynest: Något som användes väldigt mycket när Edessa var liten var det här babynestet som jag sydde till henne. Så mysigt för små bebisar att ligga ombonat och tryggt i sitt eget nest. Här hittar ni mönster och hur jag gjorde (länk)
Virkade baby converseskor: Det kan ju vara de sötaste skorna på en liten nyfödds små fötter. Här hittar ni mönster och beskrivning hur ni virkar era egna converseskor (länk).
Virkad kanin: Virka små gosedjur hann jag med en hel del av när jag var gravid och den populäraste blev den här kaninen. Här kan du läsa mer om virkade små djur (länk) 
Pillfilt: Det roligaste projektet måste ändå vara när jag sydde den här gosiga filten med små pillband på. Här ser ni hur jag gjorde den (länk)
Säng- och barnvagnsmobil: Det finns inget stopp på söta virkade små djur och det går att variera dem i oändlighet. Varför inte göra som jag gjort och göra en sängmobil eller barnvagnsmobil av dem? Se här hur jag gjorde (länk) och (länk)
 
 

  

4 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *