I kjol

Den här helgen har verkligen swishat förbi och jag kan knappt förstå att det redan är måndag imorgon. Men det blir väl så när helgen består av både jobb, vara gräsänkling och dessutom vara själv med sjukt barn. Puh säger jag bara. Idag var vi bortbjudna på fika alla tre och det var skönt att få en liten break medan kusinerna lekte med Edessa.
 
Min nya röda favoritkjol åkte på men jag måste bittert erkänna att min garderob behöver en ordentlig uppdatering. Alla köp de senaste månaderna har varit husrelaterade och nu är jag i stort behov av färgglada våriga kläder. Gärna klänningar och en ny vårjacka. På tisdag är jag på kurs i stan och tänkte ta en runda efteråt. Zara brukar leverera fina jackor så jag hoppas på att göra några klädfynd. 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *