Ritar

Vid det här laget kanske ni har förstått att Edessa inte är ett barn som sitter still och leker utan snarare springer och klättrar överallt. Tålamodet är ju också bara några sekunder och hon tröttnar lätt när lekarna blir enformiga. 
Då kanske ni förstår hur glad jag blev när hon satt ner och ritade i en hel halvtimme idag, fullt koncentrerad. Måste vara något form av rekord. Hon är också väldigt ordningssam, bara en krita i taget och när jag hällde ut alla kritor på bordet plockade hon snabbt ihop dem och la tillbaka dem i burken. Jo ordning- och reda-genen vet vi alla vem hon ärvt den av. Teckningen då? Inget märkvärdigare än några streck på ett papper men som mamma blir man ju mäkta stolt över vad ens barn åstadkommit. 
 
Idag har jag haft en såndär dag då jag fått massvis gjort. Städat huset, tvättat tre maskiner tvätt, hängt upp tavlor och köpt hem växter som jag fyllt våra tomma krukor med. Ett träningspass hann jag också med. Nu sover Edessa sedan länge och jag har kurat ner mig i soffan med en kopp te och film. Bra dag helt enkelt!
 
 

1 kommentar

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *