Trycksaker till bröllopet

Än idag är det mina bröllopsinlägg som lockar flest läsare till bloggen och det är så himla roligt att fortfarande kunna få inspirera till någon annans stora dag. Även om själva bröllopet var den härligaste dagen i mitt liv, efter Edessas födelse givetvis, är det ändå alla stunder som ledde dit som är de jag minns bäst. Alla kvällar jag och Rasmus satt uppe och fixade med texter till festprogrammet, när vi spenderade en hel helg med att embossa vår stämpel på 300 papper och när vi stod i kyrkan för första gången och kände att här, här vill vi gifta oss. Är det ett råd jag vill ge till er som är igång med att planera bröllop så är det att göra vägen dit så lustfylld som möjligt.
De flesta frågor jag får rör vår bröllopsinbjudan och våra andra trycksaker och här nedan har jag samlat länkarna till allt som rör bröllopsinbjudan, typsnitt, stämplar, text till gästbok och mall till weddingfavors, ja allt. Tveka inte heller att skicka ett mail om det är något ni undrar över. All annan kul läsning kring vårt bröllop hittar ni under kategorin Drömbröllopet.
Vår bröllopsinbjudan: Vi tillverkade en egen stämpel som vi har använt på alla trycksaker och det genomgående temat är vitt, guld och champagne. Här kan ni läsa om alla typsnitt, var vi beställde stämpeln och hur korten gjordes.
Gästboken: Både jag och Rasmus ville ha en bok som gästerna ska skriva i men av egen erfarenhet vet vi att det inte alltid är så lätt att veta vad man ska skriva. Därför gjorde vi blad med egna frågor (ungefär som en mina vänner-bok) och med en liten ruta där vi i efterhand skulle klistra i ett foto på varje gäst. Här kan ni läsa alla detaljer kring gästboken.

Festprogrammet: Vårt festprogram gjordes i formatet stående A4 och jag använde mig av ett hårt papper som omslag där jag dekorerade med samma sidenband och pärlemoskimrande papper som användes till inbjudan. Längst ner på programmet satte jag dit vår stämpel. Innehållet skrevs ut på vanligt papper med en laserskrivare och sedan häftade jag ihop programmet. Här och här finns mer info om textinnehåll till festprogrammet och vår PDF-fil hittar du Festprogram.
Wedding favors: Små askar som jag vek ihop utav tapet och fyllde med choklad. Mall och mer info finns här och här

1 kommentar

  1. Hej! Superhärlig blogg! Jag kom som kanske många in på din blogg via gästboksinlägget. Det är precis så som jag vill ha det så jag har bara några frågor. Hur stor är gästboken och satte du in varje blad själv eftersom du beställde dessa från tryckeri? tack för en otroligt fin blogg!

    MVH,
    Lisa

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *