Danskurs

Tack för all pepp och era förlossningshistorier kring mitt förra inlägg. Det är klart att all smärta är värd när jag får hålla om min lilla kille, men man får ändå vara lite rädd och faktiskt också ge uttryck för det.

Idag var det en entusiastisk liten tvååring som gick på sin första danslektion. De har pyttedans för de minsta barnen där föräldrarna får vara med och dansa vilket vi tyckte skulle vara en rolig familjeaktivitet, vilket det även visade sig vara. Även en kompis från förskolan var där och de var så söta när de sprang runt hand i hand och skulle göra alla rörelser ihop. Nu när ett syskon är på väg hoppas vi på att kunna hitta roliga aktiviteter som är ”hennes” egna och dans är verkligen hennes grej.

Resten av kvällen har spenderats hos mina föräldrar på söndagsmiddag. Älskar de här tillfällena då alla vi syskon ses samtidigt.

Lämna ett svar